Νέα από Κόσμο

Προς το Μάντσεστερ αλλά για τη…Γιουνάιτεντ ο Σάντσες!

Μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες θεωρούνταν βέβαιο πως ο Αλέξις Σάντσες θα καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον μοιάζει πιθανότερη η μεταγραφή του Χιλιανού στην άλλη ομάδα της πόλης, τη Γιουνάιτεντ!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί υπερβολικά τα 35 εκατ. λίρες που ζητάει η Άρσεναλ για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σύντομα και κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ που μοιάζει διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό!

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Χιλιανός θέλει να αποχωρήσει ενώ και οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν τρέφουν και μεγάλη…αγάπη στο πρόσωπό του εξαιτίας της άρνησής του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αν ήταν στο χέρι του Σάντσες θα πήγαινε στην Σίτι του Πεπ, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους πορεία στη Μπαρτσελόνα και σέβεται σαν προπονητή. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο από τη στιγμή που οι Άραβες της Σίτι δεν θέλουν να πληρώσουν τα 35 εκατ. λίρες (συν 5 εκατ. για την προμήθεια του ατζέντη του παίκτη).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button