Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΑΕΚ: Νέο ban για χρέος στον Γιαννόπουλο

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA της επέβαλλε ban για χρέη στον Χάρη Γιαννόπουλο!

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ καθώς το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA της επέβαλλε ban για χρέη στον Χάρη Γιαννόπουλο!

Δε σταματούν τα προβλήματα για την ΑΕΚ καθώς ο νυν παίκτης του Προμηθέα προσέφυγε στην FIBA προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματά του. Αυτά δηλαδή που του οφείλονται από την περίοδο που αγωνιζόταν στην «Ένωση».

Η πλευρά του Γιαννόπουλου κέρδισε την υπόθεση κι έτσι στην ΑΕΚ επιβλήθηκε ban. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για την ομάδα. Άλλωστε προκειμένου να κάνει τις μεταγραφές τον Μόουζες και Μέικον χρειάστηκε να διευθετήσει κάποια αντίστοιχα ζητήματα.

Όπως έγινε γνωστό στον Γιαννόπουλο υπάρχει οφειλή που αγγίζει τις 125 χιλιάδες ευρώ! Δεν τα λες και λίγα…

Τότε είχε προχωρήσει σε διακανονισμούς και τελικά κέρδισε το δικαίωμα να κάνει τις μεταγραφές. Τώρα έχει μπροστά της ένα ζήτημα ακόμα το οποίο και θα κληθεί κάποια στιγμή να επιλύσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον ίδιο δρόμο με τον Χάρη Γιαννόπουλο έχει ακολουθήσει και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι υπάρχουν οφειλές μηνών και θα επιδιώξει να διασφαλίσει τα χρήματα.

Όπως και να το κάνουμε, ακόμα κι αν η ΑΕΚ προχωρά σε διακανονισμούς το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Και δεν είναι καθόλου μικρό, όπως το αντιμετωπίζουν αρκετοί.

Όταν υπάρχουν μαζεμένα χρέη τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Όσοι διακανονισμοί κι αν γίνουν κι επιλυθεί προσωρινά το ζήτημα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button