Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διπλό ελπίδας για την Ιεράπετρα!

Τις λιγοστές ελπίδες σωτηρίας διατήρησε ο ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να επικρατούν μέσα στη Δράμα της Δόξας με 3-0 στη πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Τις λιγοστές ελπίδες σωτηρίας διατήρησε ο ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να επικρατούν μέσα στη Δράμα της Δόξας με 3-0 στη πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Παίζοντας ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, οι παίκτες του ΟΦ Ιεράπετρας κατάφεραν να πάρουν σημαντικό διπλό στη Δράμα, επικρατώντας της Δόξας με 3-0 στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Μια νίκη που τους φέρνει στους 16 πόντους και μειώνει στους 5 την διαφορά από τους Δραμινούς που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9′ με γκολ του Μπαράτα. Είκοσι λεπτά πιο μετά ο Περδίκης με κεφαλιά έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι και οι Κρητικοί με τον Κούστα στο 82′ έδωσαν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Μπολάκης (88′ Αγιώτης), Άντερσον, Κουκόλης, Χάμοντ, Μαρινάκης (46′ Αγγελόπουλος), Μαυριάς (88′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Πινδώνης (46′ Σαμπανίδης), Μπαράνκο (70′ Μενσά).

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης (73′ Σμίλτος), Ζήσης (65′ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (73′ Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα (60′ Βογιατζής), Κούστα, Ντούνης (73′ Βουό).

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button