ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κλάτενμπεργκ: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Νταβιώτης / Σωστή η κόκκινη κάρτα στον Γιαννιώτη» (vid)

Το τεράστιο λάθος του Καραντώνη να μην αποβάλλει τον Νταβιώτη για το «δολοφονικό» του μαρκάρισμα στον Κώστα Προβυδάκη, τόνισε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μάρκ Κλάτενμπεργκ σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία.

Το τεράστιο λάθος του Καραντώνη να μην αποβάλλει τον Νταβιώτη για το «δολοφονικό» του μαρκάρισμα στον Κώστα Προβυδάκη, τόνισε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μάρκ Κλάτενμπεργκ σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία.

Μία σωστή και μία λάθος απόφαση, βρήκε στον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος σχολίασε πως σωστά αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Γιαννιώτης για τη φάση όπου πιάνει τη μπάλα εκτός περιοχής μπροστά από τον Ντέλετιτς.

Όμως, δεν συμφώνησε με τον Καραντώνη, ο οποίος στη φάση του δευτέρου ημιχρόνου όπου ο Νταβιώτης κάνει ένα αδιανόητο και «δολοφονικό» τάκλιν στον Προβυδάκη, ο διαιτητής έδειξε απλά μία κίτρινη κάρτα.

Αυτό που τόνισε ο Κλάτενμπεργκ είναι πως ο Καραντώνης και το VAR κατά συνέπεια θα έπρεπε να είχαν πάρει την απόφαση την αποβολή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάει ξεκάθαρα για το πόδι του αντιπάλου του.

Αν έκανε αυτό που έπρεπε ο Καραντώνης, τότε ο Ατρόμητος θα αγωνιζόταν από το 51΄με 9 ποδοσφαιριστές και τότε τα πράγματα ίσως να ήταν εντελώς διαφορετικά…

Δείτε τις φάσεις εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button