ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Κοιτάζει σταδιακά την επόμενη ημέρα!

Η παραμονή στην SuperLeague 1 εξασφαλίστηκε και πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία κοιτούν σταδιακά την επόμενη ημέρα! #slgr #interwetten #ΠΑΣΛαμία #ομάδα #football

Η παραμονή στην SuperLeague 1 εξασφαλίστηκε και πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία κοιτούν σταδιακά την επόμενη ημέρα! #slgr #interwetten #ΠΑΣΛαμία #ομάδα #football

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και ο ΠΑΣ Λαμία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των playouts κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια της φετινής χρονιάς.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μέσω των δηλώσεών του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή όπου η Λαμία έμεινε στην κατηγορία, θα ξεκινήσουν σιγά σιγά και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να παραμείνουν και τη νέα χρονιά. Στο τραπέζι, εννοείται πρώτος θα κληθεί να καθίσει ο προπονητής, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δηλώνει αρχικά ότι θετικός στο να μπει σε συζητήσεις με την ομάδα. Παρόλο αυτά, όλοι γνωρίζουμε αλλά και ο ίδιος έχει υπογραμμίσει, πως στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται η πρόκληση του εξωτερικού.

Η πρόθεση από τους «κυανόλευκους» να παραμείνει στην ομάδα ο Αθηναίος προπονητής υπάρχει και θα ήταν τουλάχιστον παράλογο να μην υπήρχε. Δυσκολίες υπάρχουν στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν οι βάσεις και υπάρχει και θέληση τα μηνύματα είναι θετικά. Μετά το Πάσχα, θα έχουμε άμεσες εξελίξεις στο θέμα προπονητή έτσι ώστε να αρχίσει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Εννοείται πως η διοίκηση της Λαμίας, πέραν του προπονητή, εξετάζει και τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα και θα ήθελε να τους κρατήσει και τη νέα. Τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν και τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα. Είτε γιατί κάποιοι θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα μετά τη φετινή τους σεζόν είτε γιατί έχουν ήδη γίνει αποδέκτες ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες.

Υπομονή λοιπόν και μετά τις γιορτές θα έχουμε νεότερα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button