Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουτρουμπής: Τα θέλει όλα με….ποινές

Οι σχέσεις του Γιώργου Κουτρουμπή με τον Παναθηναϊκό έχουν φτάσει στα άκρα, με τις δύο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους δια της δικαστικής οδού.

Το περασμένο διάστημα ο Κουτρουμπής κατέθεσε προσφυγή κατά των “πράσινων”, αξιώνοντας το ποσό 310,872,34 ευρώ και ως αφορμή στάθηκε στο γεγονός πως δεν ξοφλήθηκε η δόση  Οκτωβρίου. Ειδικότερα, ο Έλληνας αμυντικός έλαβε 37.000 ευρώ τη στιγμή που θα έπρεπε να πάρει 95.000 ευρώ. Έτσι η διαφορά των 58.000 στέκεται η αφορμή για την προσφυγή.

Τα χρήματα που ζητά ο Κουτρουμπής, σύμφωνα με τη Livesport, δεν σταματούν εκεί. Ο Έλληνας αμυντικός αξιώνει 235.000 αποζημίωση για κάθε μεταγραφική περίοδο μέχρι την εκπνοή του συμβολαίου του (30/6/2019). Επίσης ζητά τους μισθούς του που ανέρχονται σε 1.309 ευρώ μέχρι τη λήξη της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και παράλληλα 11.599,84 ευρώ για τη δόση φόρου εισοδήματος. Τέλος, ζητά και 3,000 ευρώ για τις κλήσεις του στην Εθνική ομάδα.

Ο παίκτης προέβλεψε και την περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, με τις ποινές να είναι α) απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους και β) αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button