Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Έχει βάλει στην… άκρη τον Τούντορ ο Πίρλο»

Για... ηλεκτρισμένες σχέσεις μεταξύ του Αντρέα Πίρλο και του συνεργάτη του στον πάγκο της Γιουβέντους, Ιγκόρ Τούντορ κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

Για… ηλεκτρισμένες σχέσεις μεταξύ του Αντρέα Πίρλο και του συνεργάτη του στον πάγκο της Γιουβέντους, Ιγκόρ Τούντορ κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

«Μόνο κατ’ όνομα είναι βοηθός προπονητή στη Γιουβέντους ο Τούντορ», αναφέρει ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport” για τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Τούντορ έχει παραμεριστεί από τον Αντρέα Πίρλο και οι σημαντικές αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου λαμβάνονται απόντος του Κροάτη, καθώς οι σχέσεις τους δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό επίπεδο. Κι όλα αυτά ενώ ο Τούντορ εμφανίζεται ως υποψήφιος να αναλάβει πρώτος προπονητής της Γιουβέντους, σε περίπτωση νέου “στραβοπατήματος” με την Ουντινέζε.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, υπάρχει μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στους δύο άνδρες κι αυτός είναι ο λόγος για την έντονη… ψύχρα που επικρατεί μεταξύ τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Γιουβέντους βρίσκεται στην 4η θέση, σε τριπλή ισοβαθμία με Νάπολι, Μίλαν και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button