Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Θέμα με την επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League

Συγκαλεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ο ΕΣΑΚΕ…

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στο Πρωτάθλημα της Basket League με την επικύρωση της βαθμολογίας, αλλά και την έναρξη των πλέι οφ, με τους ανθρώπους του Προμηθέα να κάνουν λόγο για αλλοίωση Πρωταθλήματος. Από την ομάδα της Πάτρας τονίζουν πως η κατάταξη δεν είναι σωστή, αφού στην έκτη θέση θα πρέπει να έχει τερματίσει η Κύμη και όχι το Λαύριο, όπως έχει αποτυπωθεί στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα «πατάνε» πάνω στην προκήρυξη για τις ισοβαθμίες, αναφέροντας πως η Κύμη θα πρέπει να είναι στην έκτη θέση λόγω της νίκης της στο κλειστό της Χαλκίδας με 94-81 (το Λαύριο είχε νικήσει με 78-65 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος). Έτσι λόγω των περισσότερων πόντων στη νίκη της η ομάδα της Χαλκίδας θα ήταν στην έκτη θέση.

Για τον λόγο ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/05, 12:00) και θα έχει ως θέμα συζήτησης την επικύρωση της βαθμολογίας. Μάλιστα υπάρχει ως σενάριο και η αναβολή της έναρξης των πλέι οφ, τα οποία έιναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Τετάρτη (16/05).

Μάλιστα ο ΕΣΑΚΕ με επίσημη ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει πως το πρόγραμμα των πλέι οφ θα γίνει γνωστό την Τρίτη.

Αναλυτικά: 

«Το πλήρες πρόγραμμα της Α΄Φάσης των Play Offs της STOIXIMAN.GR Basket League θα ανακοινωθεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου στην αυριανή (15/5) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button