Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: Το κ@λ@δαχτυλο του Νίλι στην κερκίδα

Μεγάλη νίκη πήρε ο Λεβαδειακός στη Νίκαια τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4). Με γκολ του Μυτίδη στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο τρίποντο.

Μεγάλη νίκη πήρε ο Λεβαδειακός στη Νίκαια τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4). Με γκολ του Μυτίδη στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο τρίποντο. Ταυτόχρονα είναι πια μόνος δεύτερος.

Το ματς ήταν πολύ ενδιαφέρον. Τρεις φορές προηγήθηκε ο Λεβαδειακός, αλλά η τρίτη ήταν και φαρμακερή, αφού ο Μυτίδης σκόραρε λίγο πριν το φινάλε. Ήταν απολύτως λογικό να μπει όλος ο πάγκος μέσα για να το πανηγυρίσει.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν οι φιλοξενούμενοι και ένας εξ αυτών φαίνεται πως ξέφυγε. Ο λόγος για τον Νίλι, ο οποίος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών γύρισε προς την κερκίδα και έκανε μία άσεμνη χειρονομία σηκώνοντας το… γνωστό δάχτυλο και ξεστομίζοντας ταυτόχρονα διάφορα γαλλικά. Δεν το είδε, όμως, κάποιος από το διαιτητικό τιμ για να τον τιμωρήσει αναλόγως.

Με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός όχι μόνο πήρε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αλλά έμεινε ζωντανός ακόμη και για την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στη Super League 1. Να σημειωθεί πως υπάρχουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League 2. Οι Βοιωτοί θα παίξουν κατά σειρά μέσα με Εργοτέλη, Διαγόρα και Χανιά, ενώ τελευταία αγωνιστική θα πάνε στην Ξάνθη. Εκείνη ταξιδεύει στον Διαγόρα, μετά πάει στη Νίκαια και στη συνέχεια υποδέχεται τον Εργοτέλη. Τέλος, ο Ιωνικός έχει αμέσως μετά σημαντικό ματς με τα Χανιά στην Κρήτη, υποδέχεται την Ξάνθη και κλείνει με Διαγόρα εκτός και Εργοτέλη εντός.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button