Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.80 σε Ισπανία και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή για την στήλη και τελευταίο άρθρο μέσα στην περίοδο του Πάσχα. Επόμενη στήλη την επόμενη εβδομάδα με πιο καθαρό μυαλό.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα αυτή, με τους πρώτους ημιτελικούς για Champions και Europa League με την Τσέλσι να παίρνει μεγάλη ισοπαλία στην Μαδρίτη και το “Alfredo di Stefano” ενώ εχθές η Μάντσεστερ Σίτι γύρισε τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Παρκ ντε Πρενς με 2-1 σκορ. Έτσι στην ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης 4/05 στο “Ετιχαντ”, οι “Πολίτες” έχουν το προβάδισμα για να σφραγίσουν το πρώτο εισιτήριο του μεγάλου τελικού της 29ης Μαΐου.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Εκτός από τα παιχνίδια για το Europa League σήμερα υπάρχουν και 2-3 αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον. Στην Ισπανία η ανανεωμένη στα τελευταία παιχνίδια Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Γρανάδα για την 33η αγωνιστική στην Καταλονία.

Ενώ στην Πορτογαλία υπάρχει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρίτιμο και Μπράγκα με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Μπράγκα θέλει να μπει σφήνα στην διεκδίκηση της 3ης θέση από την Μπενφίκα. Μιας θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Με αυτές τις δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα στην στήλη σε ένα παιχνίδι με τα γκολ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button