Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κίνηση βγαλμένη από το… Football Manager! Η Νάπολι θέλει το wonderkid της Σάντος!

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος που θέλουν οι Παρτενοπέι.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος που θέλουν οι Παρτενοπέι.

Την ώρα που ο Τζενάρο Γκατούζο και οι παίκτες του τα δίνουν όλα για να βγουν στο Champions League, η διοίκηση της Νάπολι κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Οι δύσκολοι μήνες αποτελούν παρελθόν για τους Παρτενοπέι, με την επιστροφή όλων των παικτών στη δράση να τους μεταμορφώνει. Η ομάδα του Γκατούζο έχει μπει στην 4άδα και στόχος, φυσικά, είναι να παραμείνει εκεί. Χαμόγελα, επομένως, στον ιταλικό νότο ενόψει των τελευταίων πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Χαμόγελα, όμως, θέλει η διοίκηση και στον μεταγραφικό τομέα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον προπονητή. Ο Γκατούζο φέρεται να μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα μεταγραφικά. Κάτι στο οποίο αναφέρονται σήμερα οι Ιταλοί, εστιάζοντας σε έναν συγκεκριμένο στόχο. Σε έναν παίκτη που μπορεί, αν αποκτηθεί, να δώσει πολλά. Είτε σε γκολ, είτε σε λεφτά στο μέλλον.

Ο λόγος για τον Κάιο Χόρχε, το νέο αστέρι της Σάντος. Είναι 19 ετών, επιθετικός, με πολύ ταλέντο και με τιμή που φτάνει στα 30 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν δίνει εύκολα ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για πιτσιρικάδες, αλλά εδώ μπορεί να κάνει εξαίρεση. Βασικά, αν τον θέλει στη Νάπολι, πρέπει να κάνει εξαίρεση, γιατί τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες.

Ο τεχνικός διευθυντής Κριστιάνο Τζούντολι, πάντως, έχει κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Οι Παρτενοπέι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και περισσότερα αναμένονται προσεχώς. Στη διοίκηση της Νάπολι, πάντως, πιστεύουν ότι ο Κάιο Ζόρζε αξίζει τα 30 εκατ. ευρώ με τα οποία κοστολογείται. Γι’ αυτό και οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να φέρουν εξελίξεις…

Ο Σπαλέτι και το θέμα προπονητή

Την ίδια ώρα, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ασχολείται με το θέμα του προπονητή. Φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο ακόμη και για προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Γκατούζο, αλλά είναι δύσκολο. Οπως και να έχει, τα ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι σαν φαβορί για να αναλάβει τη Νάπολι από το καλοκαίρι.

Πηγή: Italians

Διαβάστε επίσης

Back to top button