Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Είχε προσεγγίσει τον Χατζηγιοβάνη ο Ολυμπιακός»

Έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του φετινού Παναθηναϊκού ήθελε να πάρει στις Ακαδημίες του ο Ολυμπιακός.

Ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή του στην Παιανία αρκούσαν για να πεισθεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης να προτιμήσει τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Παράσχο Λάσκαρη.

Ο προπονητής του νεαρού εξτρέμ του «τριφυλλιού» στις Ακαδημίες της γενέτειράς του στην Μυτιλήνη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Live Sport στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στο:

Πώς πήγε στον Παναθηναϊκό: 

«Τον είδαν στον Άγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88΄είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα. Ήρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Αν τον ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες: 

«Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Όμως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού. Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button