FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου!

Το LamiaSports, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό, θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό του Μάκη Χάβου.

Αν εξαιρέσουμε την απουσία του Δημούτσου, ο ΠΑΣ Λαμία πάει πλήρης στο ντέρμπι της Στερεάς κατά του Λεβαδειακού με τον Μάκη Χάβο να μην πραγματοποιεί και ιδιαίτερα πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Το LamiaSports, θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό του Έλληνα προπονητή και να σας φτιάξει μία πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας.

Στο τέρμα και μετά την επική παρουσία στο Κύπελλο θα δούμε τον Σαράνοφ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστέρα, ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Πλιάτσικας, ο Αντέτζο και ο Βάντερσον αναμένεται να πάρουν θέση.

Στο κέντρο θα δούμε τους Μπεχαράνο, Μπλάζιτς και Πίτι, με τον Ισπανό να παίζει ως δεκάρι λίγο πιο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ.

Στα άκρα, αριστερά θα δούμε τον Μπερτόλιο, δεξιά τον Τομάς (ή και το αντίθετο) και υπάρχει η πιθανότητα να μην ξεκινήσει βασικός ο Μπαράλες, παρά ότι επέστρεψε. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε τη θέση του θα πάρει ο Καραμάνος, αλλιώς ο Αργεντινός θα πάρει θέση βασικού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button