Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποχή και σήμερα από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Την απόφαση να απέχουν και σήμερα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού έχουν λάβει οι παίκτες του λόγω της συνεχιζόμενης κοροϊδίας από την πλευρά της διοίκησης.

Οι παίκτες του τριφυλλιού βλέποντας την διοίκηση να μην προχωράει σε καμία απολύτως ενέργεια προκειμένου να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει αποφάσισαν να μην πάνε ούτε σήμερα στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση. Ο λόγος φυσικά, όπως και την Δευτέρα, είναι αφενός πως ουδείς είδε τα χρήματα της δόσης του Δεκεμβρίου που είχαν λάβει δέσμευση ότι θα πάρουν, αλλά και αφετέρου η αντιμετώπιση που έχει από την πλευρά της διοίκησης ο Λουτσιάνο.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη εξηγώντας του την απόφαση που έχουν λάβει όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί. Ο Εβρίτης τεχνικός πρότεινε του αρχηγού να κατέβουν για προπόνηση και να περιμένουν να δουν αν θα τηρηθεί έστω και τώρα η υπόσχεση για πληρωμές την Πέμπτη και σε διαφορετική περίπτωση να απέχουν και πάλι.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κουρμπέλης ήταν ξεκάθαρος στο μήνυμά του προς τον προπονητή λέγοντάς του πως αν δεν δουν τα χρήματα του Δεκέμβρη όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο Λουτσιάνο εκείνα του Οκτωβρίου δεν πρόκειται να αλλάξουν την απόφασή τους.

Βεβαίως, ουδείς μπορεί με βεβαιότητα να πει κάτι με βεβαιότητα όταν τόσες και τόσες φορές οι διοικούντες έχουν φανεί ασυνεπείς. Πάντως, πρόθεση των ποδοσφαιριστών είναι έστω και χωρίς προπονήσεις να κατέβουν κανονικά στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Κάπως έτσι ο σύλλογος συνεχίζει να ξεφτιλίζεται από τις επιλογές του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του που κατάφεραν να φέρουν στα όριά τους, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που όλη την σεζόν έβαλαν «πλάτη». Κατάφεραν όμως να εξαντλήσουν την υπομονή τους οδηγώντας τους στην αποχή που αποτελεί πρωτοφανές συμβάν στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button