Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΕΠΟ: «Δεν μεταφέρονται οι κάρτες στα πλέι οφ της SL 2»

Η επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε για το θέμα των καρτών στα πλέι οφ/άουτ της Superleague 2 που βρισκόταν στον "αέρα".

Η επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε για το θέμα των καρτών στα πλέι οφ/άουτ της Superleague 2 που βρισκόταν στον “αέρα”.

Εκείνο που αποφάσισε η Επιτροπή είναι ότι θα ισχύσει ό,τι και για τη Superleague 1 αναφορικά με τις κάρτες της κανονικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι δεν μεταφέρονται στα πλέι οφ/άουτ της SL 2 -όπου ήδη διεξήχθη η 1η αγωνιστική- και μηδενίζουν.

Στην ενημέρωσή της η ΕΠΟ αναφέρει:

Συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήματος της Super League 2 – Football League, και αποφάσισε την έγκριση της ερμηνείας διάταξης της προκήρυξης της SL 2 ως ακολούθως.

«… Στα play offs και στα play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2, σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα του άρθρου 7 παρ. 8 ε, οι οποίες εφαρμόζονται και στην Super League 1».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button