Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάντζιος: Η πρόταση από την Μέλμπουρν και το νέο συμβόλαιο

Η κρούση από την αυστραλιανή ομάδα, το όχι και η προφορική επιθυμία του Καρυπίδη να παραμείνει ο Άκης Μάντζιος στον Άρη και την νέα σεζόν.

Η κρούση από την αυστραλιανή ομάδα, το όχι και η προφορική επιθυμία του Καρυπίδη να παραμείνει ο Άκης Μάντζιος στον Άρη και την νέα σεζόν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είπε σε ανύποπτη στιγμή ότι τον Άκη Μάντζιο ήθελε να τον φέρει στον πάγκο του Άρη από το περασμένο καλοκαίρι. Τον έφερε τελικά με μια μικρή καθυστέρηση και μοιάζει να δικαιώνεται απόλυτα από την επιλογή του. Η κατάληψη της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συνοδευόμενη από απανωτά και ιστορικά ρεκόρ είναι το… διαβατήριο του Έλληνα τεχνικού για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Άρη.

Τα… φετινά του κατορθώματα έχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό και η Μέλμπουρν Βίκτορι ήταν η πρώτη ομάδα που προσέγγισε τον προπονητή του Άρη. Η κρούση έγινε πριν από περίπου 20 μέρες μέσω Έλληνα ατζέντη που μένει μόνιμα και δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και η πρόταση τουλάχιστον στο οικονομικό ήταν πολύ συμφέρουσα. Η απάντηση του Έλληνα τεχνικού ήταν όμως αρνητική στην παρούσα φάση, αφενός γιατί η σεζόν είναι σε εξέλιξη με τον Άρη και αφετέρου η προτεραιότητά του ήταν και παραμένει η ομάδα της Θεσσαλονίκης (ήδη οι Αυστραλοί προχώρησαν στην κάλυψη της θέσης).

Αυτό που ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι ότι τουλάχιστον δυο φορές το προηγούμενο διάστημα, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει μεταφέρει προφορικά στον Μάντζιο την πρόθεσή του να συνεχίσουν μαζί και την νέα σεζόν, επιβραβεύοντάς τον για την φετινή προσπάθεια με ένα καινούργιο συμβόλαιο. Μάλιστα οι δυο άνδρες έχουν κάνει και μια πρώτη, επιφανειακή ασφαλώς, κουβέντα και για τις ανάγκες του club, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης. Αυτό θα συμβεί με την μαθηματική επίτευξη της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου όταν πλέον το θέμα θα τεθεί επί τάπητος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button