Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SL2 playouts: Εκτός έδρας «παραστάσεις» του Καραϊσκάκη και της Ιεράπετρας!

Με σπουδαίες νίκες εκτός έδρας στο ξεκίνημα των Playout η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας αμφισβητούν τις εκτιμήσεις ότι θα είναι οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Με σπουδαίες νίκες εκτός έδρας στο ξεκίνημα των Playout η Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας αμφισβητούν τις εκτιμήσεις ότι θα είναι οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας. Και αν καταφέρουν κάτι ανάλογο και στη δεύτερη αγωνιστική, το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης ελπίζει και πάλι!

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης θριάμβευσε στα Τρίκαλα, κάνοντας μάλιστα για πρώτη φορά στη σεζόν διαδοχικές νίκες, αλλά και πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019. Μάλιστα κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια της, όσα είχε κερδίσει και στα 21 προηγούμενα του πρωταθλήματος!

Ο αγώνας κρίθηκε με μια κεφαλιά του Παντελή Θεολόγου. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, με κεφαλιά όπως και στα προηγούμενα. Είναι εντυπωσιακό ότι πέτυχε τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ είχε μόλις ένα στα 110 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος της καριέρας του!

Τα Τρίκαλα εκτός από τον αγώνα, έχασαν και τον τερματοφύλακά τους. Ο τραυματισμός του Αστέριου Γιακουμή έφερε κάτω από τα δοκάρια των Τρικάλων μόλις στο 19ο λεπτό τον Αρμάντο Περλέσι. Ο Αλβανός τερματοφύλακας έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης, που αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, σε ηλικία μόλις 18 ετών και τριών μηνών. Φυσικά είναι και ο νεότερος τερματοφύλακας. Μόνο ο επιθετικός της Δόξας Δράμας Δημήτρης Κυριακίδης ήταν μικρότερος από τον Περλέσι. Στις 7 Μαρτίου έπαιξε σε ηλικία 17 ετών και 11 μηνών.

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι η διαφορά ηλικίας του Περλέσι με το Γιακουμή είναι σχεδόν 15 χρόνια!

Την ευρύτερη νίκη του στην κατηγορία ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας παραμένει τελευταίος, αλλά έδειξε ότι θα δώσει τη δική του μάχη. Πλησίασε στους πέντε βαθμούς τη Δόξα Δράμας, αφού τη νίκησε μέσα στην έδρα της με το εντυπωσιακό 3-0. Για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά, ήταν η ευρύτερη νίκη στην ιστορία της στην κατηγορία.

Η Δόξα Δράμας υποχωρεί συνεχώς, καθώς έχει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια. Τα αμυντικά της προβλήματα είναι πολλά, καθώς δέχτηκε για έκτη φορά φέτος και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, τουλάχιστον τρία γκολ. Με αυτά που δέχτηκε από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας έφτασε τα 40 στο πρωτάθλημα.

Πλέον η Δόξα έχει δύο βαθμούς πίσω της την ΑΕ Καραϊσκάκης, με αυτό το συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ισοπαλία στην Πάτρα

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο πέναλτι, σκόραραν στο ένα και ισοφάρισαν σε 1-1, για να πάρουν ένα βαθμό, που ίσως τους φανεί χρήσιμος στη συνέχεια.

Στο πρώτο πέναλτι υπέπεσε ο Δημήτρης Ανάκογλου, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σύμπτωση.

Έχει υποπέσει σε δύο πέναλτι όλα κι όλα στην καριέρα του. Και τις δύο στο φετινό πρωτάθλημα και τις δύο σε παιχνίδια της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Λάρισας! Κανένα από τα δύο δεν κατέληξε σε γκολ! Στις 31 Ιανουαρίου στη Λάρισα είχε κάνει χέρι, αλλά αστόχησε ο Αθανασιάδης, τώρα ανέτρεψε τον Γιάκο, αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε την εκτέλεση του Σκούπρα. Ο Κώστας Σκούπρας του Απόλλωνα Λάρισας εκτέλεσε για πρώτη φορά πέναλτι στην επαγγελματική του καριέρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button