ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αισιόδοξος ο Ανδράλας για παραμονή Γρηγορίου / Τι είπε για Ντέλετιτς;

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πάρης Ανδράλας και μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στη Λαμία, στέλνοντας μήνυμα….παραμονής!

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πάρης Ανδράλας και μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον Μιχάλη Γρηγορίου στη Λαμία, στέλνοντας μήνυμα….παραμονής!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την παρουσία σου στη Λαμία και τη συνεργασία με τον Γρηγορίου:

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον κ. Γρηγορίου και είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Όταν ήταν να έρθει στη Λαμία έψαχνε συνεργάτη, ρώτησε κάποιους και ανέφεραν το όνομά μου και έτσι φτάσαμε να είμαστε μαζί στη Λαμία.

Θεωρώ η παραμονή της Λαμίας οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κ. Γρηγορίου, που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Πάντα το πλάνο του προπονητή και πως το εφαρμόζει είναι το σημαντικό. Η διοίκηση ήταν κοντά μας από την αρχή.

Δεν νομίζω να αλλάξει η επιτυχημένη συνταγή ενόψει της νέας σεζόν. Είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, έχουμε καλή χημεία όλοι οι συνεργάτες μεταξύ μας και το σημαντικό ότι ταιριάζουμε ποδοσφαιρικά. Όλοι στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε τον καθένα. Ο κ. Γρηγορίου είναι κύριος με Κ κεφαλαίο, έχει προσωπικότητα και δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου. Όταν έχεις περάσει από μια μεγάλη ομάδα σε βοηθάει πώς να διαχειριστείς καταστάσεις και πράγματα όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα προπονητικά. Ευελπιστούμε να μείνει σε εμάς ο Ντέλετιτς».

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ:

«Ο ΠΑΟΚ με εμάς και στη μεγαλύτερη διάρκεια του Πρωταθλήματος έπαιζε με σύστημα 4-4-2, ενώ τώρα το άλλαξε σε 3-4-3. Ο Γκαρσία και ο Χιμένεθ προσπαθούν να περάσουν κάποια πράγματα άλλοτε τα καταφέρνουν και άλλοτε όχι. Ο ΠΑΟΚ γύρισε τον σχηματισμό και του βγήκε και το έπαιζε και με τον Φερέιρα. Ταιριάζει για κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείς σε κάθε ματς. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να χρησιμοποιεί δυο συστήματα.

Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, έχει το γκολ και είναι απώλεια για την ΑΕΚ η απουσία του. Η ΑΕΚ θα πάρει ρίσκα γιατί έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με μια ατομική τους ενέργεια».

Για τον Τζόλη:

«Μιλάμε για ένα εξαιρετικό ταλέντο, θα κάνει μεγάλη καριέρα, δεν είναι μόνο της προσωπικής ενέργειας και να κερδίσει ένα φάουλ και να κάνει μια καλή εμφάνιση, έχει το γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό παρά το νεαρό της ηλικίας του».

Διαβάστε επίσης

Back to top button