ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποφασισμένος να ξαναπάρει το ρίσκο ο Αραμπούλι

Το όνομά του συζητιόταν σε πολλές ομάδες. Τότε λίγοι θα περίμεναν πως η επόμενη ομάδα του θα ήταν o ΠΑΣ Λαμία.

Ο Πανιώνιος τον έφερε στην Ελλάδα και στο πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ο Μπατσάνα Αραμπούλι εντυπωσίασε. Το όνομά του συζητιόταν σε πολλές ομάδες. Τότε λίγοι θα περίμεναν πως η επόμενη ομάδα του θα ήταν η Λαμία.

Οι Νεοσμυρνιώτες υποβιβάστηκαν, εκείνος έμεινε έτσι ελεύθερος και τα λεφτά που έψαχνε ήταν υπερβολικά σε εποχή πανδημίας. Γι’ αυτό και δεν τα βρήκε στο τέλος. Προτάσεις είχε. Για διάφορους λόγους, όμως, δεν προχώρησε κάτι με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο να πάει στη Λαμία με ένα συμβόλαιο λίγο μικρότερο από 100άρικο. Παρεμπιπτόντως, με περισσότερα τον είχε πάρει ο Πανιώνιος έναν χρόνο νωρίτερα.

Χρειάστηκε πολύ χρόνο για να βρει τα πατήματά του, είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών και δεν έδωσε όσα θα περίμεναν οι «κυανόλευκοι». Ακόμη και έτσι έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του. Από τα δικά του γκολ ήρθε η πρώτη νίκη με τον Άρη, ενώ τα τέσσερα τέρματά του έδωσαν εννιά βαθμούς. Αν βάλουμε και τον έναν από την ασίστ του στον Βόλο, μιλάμε για το 1/3 της συγκομιδής της ομάδας του.

Ο Γεωργιανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σε πρώτη φάση αυτό που φαίνεται είναι πως θέλει να ρισκάρει όπως και πέρυσι. Θα βγει στην αγορά ψάχνοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Σχεδόν τα διπλά από όσα παίρνει τώρα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως εάν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, η Λαμία δεν μπορεί να τον κρατήσει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button