Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Οι πρώτες ημέρες του Τζούντα Γκαρσία στα Σπάτα

Η ΑΕΚ έφερε στην Αθήνα για λογαριασμό της τον Τζούντα Γκαρσία.

Η ΑΕΚ έφερε στην Αθήνα για λογαριασμό της τον Τζούντα Γκαρσία. Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, αφού πέρασε από εξετάσεις και τεστ για κορονοϊό έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες προπονήσεις στα Σπάτα.

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνουν τον Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος παίρνει κανονικά μέρος στις ασκήσεις τακτικής και φυσικά σε αυτές που αφορούν τη φυσική κατάσταση. Ηταν και σήμερα το πρωί στην προπόνηση, θα είναι και το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για μία επένδυση ουσιαστικά για την ΑΕΚ με τον 20χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Ο παίκτης θα προπονείται με την Ένωση και θα τσεκαριστεί εν όψει της νέας σεζόν από την τεχνική ηγεσία (όποια κι αν είναι αυτή). Το πιο πιθανό βέβαια ειναι να πάει κάπου δανεικός, όμως είναι νωρίς για τέτοιες αποφάσεις. Αυτό που έχουν δει ως τώρα στον Τζούντα Γκαρσία όσοι τον έχουν τσεκάρει στα Σπάτα είναι πως πρόκειται για ένα παιδί που πρέπει να δυναμώσει σωματικά, αλλά έχει την… πρώτη ύλη του ποδοσφαίρου. Είναι ταχύς και βλέπει γήπεδο. Ο αδερφός του Λιβάι δεν παίζει εξτρέμ, αλλά στον άξονα ως 8άρι και 10άρι.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button