ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΣ Λαμία / Ποιοι προπονήθηκαν και ποιοι παραμένουν εκτός;

Πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία σήμερα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της σημερινής ημέρας. Ποιοι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και ποιοι έμειναν εκτός;

Πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία σήμερα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της σημερινής ημέρας. Ποιοι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και ποιοι έμειναν εκτός;

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν και σήμερα, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία επέστρεψαν στη βάση τους όπου και άρχισαν επί της ουσίας την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, το Σάββατο 8 Μαΐου (19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1.

Η προετοιμασία λοιπόν ξεκίνησε με επιστροφές και απουσίες. Η μία αλλά σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός σέντερ φορ, μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίες, ακολούθησε σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα.

Δεν λείπουν όμως από τον ΠΑΣ Λαμία και οι απουσίες…

Ο ένας είναι ο Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός δεν έχει επανέλθει ακόμη μετά τον τραυματισμό που είχε στο ματς με την ΑΕΛ και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Γιώργου Δήμα.

Επίσης εκτός παραμένει και ο αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας. Στην τελευταία αποστολή του ΠΑΣ, ο έμπειρος αμυντικός έμεινε εκτός και σήμερα αν και βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας δεν προπονήθηκε καθώς είναι ανέτοιμος.

Στο γήπεδο τώρα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα επέστρεψε και ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος δεν προπονήθηκε μαζί την ομάδα καθώς βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αχίλλειο.

Τέλος, απών αλλά για πολύ καλό σκοπό, ήταν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, έγινε πατέρας την ημέρα της Πρωτομαγιάς και του δόθηκε ειδική άδεια να βρίσκεται δίπλα στην γυναίκα του και την νεογέννητη κορούλα του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button