Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Σαν Σήμερα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέχθηκε στο νο.15 του draft

Σαν Σήμερα πριν από οχτώ χρόνια, Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιλέχθηκε στο νούμερο 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Σαν Σήμερα πριν από οχτώ χρόνια, Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επιλέχθηκε στο νούμερο 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στις 28 Ιουνίου του 2013, το… παραμύθι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει μέχρι σήμερα ουσιαστικά άρχισε. Οι Μιλγουόκι Μπακς τον… πίστεψαν, τον επέλεξαν στο νούμερο 15, του draft του NBA, εκείνης της σεζόν και δεν έχει σταματήσει να τους δικαιώνει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αποτελεί μάλιστα την καλύτερη θέση που έχει πάρει Έλληνας παίκτης, μέχρι και σήμερα. Από τότε άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και έγινε παγκόσμια γνωστός.

Δούλεψε πολύ σκληρά για να βελτιώσει τις αδυναμίες του και ακόμα και σήμερα το κάνει. Για έναν παίκτη που είχε τεράστια φυσικά προσόντα και ταλέντο, όμως χωρίς δουλειά δεν θα είχε φτάσει ως εδώ.

Έτσι κατάφερε να πετύχει πολλές ατομικές διακρίσεις. Με πιο αξιοσημείωτες βέβαια τα βραβεία του MVP, της κανονικής περιόδου, που κέρδισε, δύο συνεχόμενες σεζόν.

Την περίοδο 2018-19 και την 2019-20. Φέτος την θέση του την… έκλεψε ο Σέρβος, Νίκολα Γιόκιτς αλλά προσπαθεί να κάνει το… όνειρο πραγματικότητα για τους Μπακς.

Δηλαδή να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του Μιλγουόκι. Έτσι αφού πέρασαν μετά από μία συγκλονιστική σειρά τους Νετς, θέλουν να στεφτούν πρωταθλητές στην Ανατολή, πριν πάνε για την κορυφή των ΗΠΑ.

Δείτε τη στιγμή της επιλογής του στο draft και φυσικά έξι χρόνια αργότερα, την ανάδειξη του σε MVP της λίγκας, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button