FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καλά τα πανηγύρια… αλλά την Κυριακή έχει αγώνα! Όλοι στο ΔΑΚ Λαμίας!

Ο ΠΑΣ Λαμία από εχθές ζει ξανά ιστορικές στιγμές. Για μία ακόμη φορά στην ιστορία του βρίσκεται στη φάση των «8» του Κυπέλλου και μάλιστα αποκλείοντας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, τον Παναθηναϊκό.

Όμως, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και απόλαυση της πρόκρισης.

Εχθές το βράδυ η Λαμία πήρε σπουδαία πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι με σκορ 2-4 και πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όλοι οι παίκτες, οι προπονητές έζησαν ιστορικές στιγμές για την πόλη ξανά, μιας και η ομάδα βρίσκεται στους «8» καλύτερους του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει μάλιστα τον Παναθηναϊκό, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Μάλιστα, τα ξημερώματα οι λιγοστοί αλλά πιστοί φίλοι των «κυανόλευκων» έδωσαν παρών στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας, για να τους υποδεχθεί και πραγματικά τους αποθέωσε.

Το θέμα είναι όμως πως καλά όλα αυτά, καλά οι πανηγυρισμοί και οι αποθεώσεις και σίγουρα το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά την Κυριακή έρχεται ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι για τη SuperLeague και όταν λέμε κρίσιμο για τον ΠΑΣ Λαμία πλέον εννοούμε παιχνίδι – παραμονής.

Για τον λόγο αυτό, η καλύτερη αποθέωση που θα μπορούσαν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας είναι να δώσουμε όλοι το παρών την Κυριακή στο ΔΑΚ της πόλης, όπου στις 16:00 η «αρμάδα» του Χάβου θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι!

ΌΛΟΙ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button