Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο φευγάτος Γιαννίκης και οι απουσίες στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι απουσίες από τον πάγκο στο «Καραϊσκάκης» και η ερώτηση του φευγάτου Αργύρη Γιαννίκη στον συνεργάτη του.

Οι απουσίες από τον πάγκο στο «Καραϊσκάκης» και η ερώτηση του φευγάτου Αργύρη Γιαννίκη στον συνεργάτη του.

Το ματς της χρονιάς, όπως το αποκαλούσαν πέρασε για τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες θα δουν τον τελικό του κυπέλλου από την τηλεόραση, αφού δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη τη Μ. Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης».

Κακή εμφάνιση και μοιραία αποκλεισμός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στο Φάληρο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης προσπάθησε, ανεπιτυχώς, βάσει τόσο της εικόνας, όσο και εκ του αποτελέσματος, να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του στο ημίχρονο (με εξαίρεση την κεφαλιά του Παντελάκη που πέρασε ελάχιστα άουτ), προχωρώντας σε δύο αλλαγές.

Απέσυρε Παμλίδη και Ελευθεριάδη, ρίχνοντας στη «μάχη» Μπρένερ και Κριζμάν. Ούτε ο Αργεντίνος… ακούμπησε, ούτε ο Κροάτης.

Το παιχνίδι ήταν στα… τελειώματα του και κάπου στο 80′ ο Γιαννίκης ρίχνοντας μια ματιά στον πάγκο για να πάρει παρουσίες, διαπίστωσε οτι απουσιάζουν Παμλίδης και Ελευθεριάδης.

Μάλιστα ρωτησε τους συνεργάτες του, με τον βοηθό του να του απαντάει, οτι οι δύο ποδοσφαιριστές που αντικαταστάθηκαν στην ανάπαυλα έμειναν στα αποδυτήρια, βλέποντας το δεύτερο ημίχρονο από την τηλεόραση!

Η συζήτηση τελείωσε εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα τελείωσε και το «ταξίδι» του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο.

Η μικρή ιστοριούλα περιλαμβάνει έξι πρωταγωνιστές (Γιαννίκης, Μπαδήμας, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Κριζμάν, Μπρένερ). Ζήτημα να μείνουν οι δύο στην ομάδα και τη νέα σεζόν!

Και ο Γιαννίκης δεν είναι ένας εξ αυτών! Επιστρέφει από την Γερμανία και κοινοποιεί την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button