ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Συμμετοχές, γκολ και ασίστ από τους πρώην! (pics)

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο από το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία. Τι κάνουν όμως; Που αγωνίζονται πλέον και τι συμμετοχές έχουν;

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο από το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία. Τι κάνουν όμως; Που αγωνίζονται πλέον και τι συμμετοχές έχουν;

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έχουμε καθώς καθώς οι περισσότερες ομάδες κάνουν τις διακοπές τους λόγω Πάσχα και είναι η ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στους πρώην του ΠΑΣ Λαμία.

Αρκετοί είναι αυτοί που αποχώρησαν το καλοκαίρι από τον σύλλογο, ενώ παίκτες έφυγαν και τον Ιανουάριο από τη Λαμία, είτε γιατί δεν τους υπολόγιζε ο νέος προπονητής ή ήθελαν οι ίδιοι να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού.

Πιο συγκεκριμένα στς μεταγραφές περιόδου του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, από τον ΠΑΣ αποχώρησαν 17 ποδοσφαιριστές. Παίκτες απ΄όλες τις γραμμές, άλλοι που ήταν βασικοί ενώ αποχώρησαν ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν ποτέ να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο αγώνα.

Πάμε να τους δούμε έναν-έναν, που αγωνίζονται πλέον και τι ρεκόρ έχουν στις ομάδες που παίζουν… Η σειρά είναι τυχαία.

Μιγκέλ Μπιανκόνι: Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ αγωνίστηκε στη Λαμία σε 17 αγώνες, έχοντας 5 γκολ. Πλέον, φορά τη φανέλα του Λεβαδειακού της SuperLeague 2, με τον οποίο έχει σκοράρει 6 φορές σε 16 συμμετοχές.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης: Ένας ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής για τη Λαμία. Ο Ανδρέας, έχει τρεις περιόδους στον ΠΑΣ, όπου συνολικά αγωνίστηκε σε 98 αγώνες, με 17 γκολ και 21 ασίστ. Πλέον, παίζει στα Χανιά και έχει 17 αγώνες, 4 γκολ και 2 ασίστ.

Λεονάρντο Βιγιάλμπα: Ο Αργεντινός δεν κατάφερε τελικά να πείσει τους ανθρώπους της Λαμίας, μιας και άλλα περίμεναν και άλλα είδαν. Σε 15 αγώνες είχε μόλις 2 γκολ και καμία ασίστ. Πλέον παίζει στο Περού και στην UTC και έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες έχοντας 1 ασίστ.

Ελίνι Δημούτσος: Πρόσφερε στον ΠΑΣ Λαμία της SuperLeague 1 όσο λίγοι. Ο Έλληνας μέσος, φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας σε 58 αγώνες, σκόραρε 1 φορά ενώ μοίρασε άλλα 5 γκολ. Τώρα, πρωταγωνιστεί στην ομάδα της Ξάνθης της SuperLeague 2, έχοντας 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ισμαΐλ Σάσι: Αρκετά άτυχος στο πέρασμά του από τη Λαμία, ο Σάσι δεν κατάφερε να δείξει τι άξιζε και αποχώρησε με μόλις 12 συμμετοχές και 1 ασίστ. Τώρα, βρίσκεται στην Κύπρο και στην Καρμιώτισσα με την οποία έχει 31 συμμετοχές, 10 γκολ και 1 ασίστ.

Μανώλης Σάλιακας: Απίστευτο ταλέντο, δημιουργικός μπακ όμως στον ΠΑΣ, απλά δεν έπιασε! Ο Σάλιακας έπαιξε σε 29 αγώνες με τον ΠΑΣ στη SuperLeague, σκόραρε 2 φορές αλλά τελικά αποχώρησε. Πλέον, φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο πρωταγωνιστεί. Έχει 34 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Άγγελος Ζιούλης: Δεν κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε. Έπαιξε σε μόλις 1 επίσημο αγώνα της Λαμίας και αποχώρησε για την Κρήτη. Εκεί φορά τη φανέλα των Χανίων με τα οποία έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες.

Βασίλης Πλιάτσικας: Ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του ΠΑΣ Λαμία τον περασμένο χρόνο, όμως αποχώρησε χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο. Αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής στη SuperLeague 2, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες έχοντας και 1 ασίστ. Στον ΠΑΣ έπαιξε σε 48 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Χρήστος Αραβίδης: Αν και αγωνίστηκε μόλις ένα εξάμηνο στην ομάδα κατάφερε να τους κερδίσει όλους. Δυστυχώς μετά από 6 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ, αποχώρησε για να παίξει ποδόσφαιρο και αυτός στην Παναχαϊκή. Εκεί έχει έως τώρα 6 γκολ σε 20 αγώνες και 1 ασίστ.

Νταμίρ Κάχριμαν: Τερματοφύλακας με ικανότητες, τις οποίες τις έδειξε στο πέρασμά του από τον ΠΑΣ. Ο Κάχριμαν παρόλο αυτά, αποχώρησε μετά από μόλις 8 συμμετοχές και 3 φορές ανέπαφη την εστία του. Πλέον, έχει επιστρέψει στην Σερβία όπου παίζει για την Rad, της οποίας είναι και αρχηγός. Στη Σερβία ο Κάχριμαν έχει έως τώρα 51 συμμετοχές και 19 αγώνες με ανέπαφη την εστία του.

Βάντερσον Σκαρντοβέλι: Ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Λαμίας και ένας πραγματικός αρχηγός. Ο Βάντερσον, έπειτα από 64 αγώνες με τον ΠΑΣ και 2 ασίστ, έφυγε για λόγο που κανείς δεν έμαθε ποτέ και πλέον φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Εκεί έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες έως τώρα.

Χριστόφορος Καραγιάννης: Δεν έχει αποχωρήσει οριστικά από τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά παίζει ως δανεικός στην Καλλιθέα της Football League. Ο Καραγιάννης έως τώρα έχει σημειώσει 4 συμμετοχές.

Νίκος Σόμογλου: Δυστυχώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με τη Λαμία και αποχώρησε το καλοκαίρι για να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών στη Γ΄Εθνική.

Γεράσιμος Κουτσοποδιότης: Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρασε από τη Λαμία… και δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Έκανε προπονήσεις με τον σύλλογο και πλέον φορά τη φανέλα του Χαραυγιακού.

Ιμπραχίμα Νιάσε: Μία παράξενη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Τα καλά του παιχνίδια με τη Λαμία πολύ λίγα, ενώ οι περισσότερες συμμετοχές του απογοήτευσαν. Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ σε 14 αγώνες έχοντας και 1 ασίστ. Μπορεί στη Λαμία να μην έπιασε, όμως στον Ιωνικό που αγωνίζεται πλέον είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Έως τώρα έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες, έχοντας σημειώσει 3 γκολ και 1 ασίστ.

Πατρίκ Μπάχανακ: Τον πίστεψαν πολύ στον ΠΑΣ Λαμία. Πήρε τις ευκαιρίες του και άλλες τις εκμεταλλεύτηκε και άλλες δυστυχώς όχι. Φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα σε 11 αγώνες με 2 ασίστ ενώ παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Φθιώτιδα.

Ορέστης Σουσώνης: Δεν ανακοινώθηκε ποτέ από τον σύλλογο η μεταγραφή του, παρόλο αυτά βρισκόταν στην ομάδα για περίπου έναν χρόνο. Έκανε προπονήσεις αλλά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Πλέον είναι ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button