Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Έφαγε άκυρο” για Ινσίνιε η Ατλέτικο!

Γύρισε… μπούμερανγκ την πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Λορέντζο Ινσίνιε η Νάπολι!

Σύμφωνα με την Il Mattino, οι Ροχιμπλάνκος προσέγγισαν τους Ιταλούς για την περίπτωση του επιθετικού. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ μιλούν για πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, το ποσό δεν φαίνεται να καλύπτει τα θέλω των Παρτενοπέι που ήταν αρνητικοί.

Ο Ινσίνιε είναι γέννημα θρέμμα Ναπολιτάνος και οπαδός της ομάδας πέραν από ποδοσφαιριστής της. Η αγάπη του για τον σύλλογο έχει κλέψει τις καρδιές των οπαδών καθιστώντας τον το αγαπημένο παιδί της κερκίδας.

Από τεχνικής πλευράς, ο Κάρλο Αντσελότι συμπεριλαμβάνει τον 27χρονο στα πλάνα του. Πολλάκις στις δηλώσεις του έχει τονίσει το πόσο σημαντικός είναι στην ομάδα.

Η Νάπολι, από την πλευρά της, βρίσκεται ένα βήμα από το να «δέσει» τον Ιταλό διεθνή με νέο ανανεωμένο συμβόλαιο. Αν τελικά γίνει αυτό, τότε η ομάδα του Σιμεόνε θα αναγκαστεί να αναζητήσει αλλού τον επιθετικό της καθώς η τιμή του Λορέντζο θα φτάσει στα ύψη!

Με 13 γκολ και 7 ασίστ στις φετινές του 34 εμφανίσεις δεν είναι καθόλου παράλογη η επιθυμία της Νάπολι για να τον κρατήσει στην ομάδα. Πέραν των ποδοσφαιρικών του επιδόσεων, ο 27χρονος προσφέρει και το ψυχολογικό «μπουστ» στα αποδυτήρια όταν παίκτης βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button