Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Ευκαιρίες» από τον υποβιβασμό της Σεντ Ετιέν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται περιπτώσεις παικτών της Σεντ Ετιέν, οι οποίες πλέον απλοποιούνται μετά τον υποβιβασμό των «στεφανουά». #slgr #olympiacosfc #Ligue1 #Saint_Etienne #slgrinterwetten

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται περιπτώσεις παικτών της Σεντ Ετιέν, οι οποίες πλέον απλοποιούνται μετά τον υποβιβασμό των «στεφανουά».

«Αντίο» στην μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας είπε η Σεντ Ετιέν, η οποία έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας της σε αυτή, από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται πλέον στην δεύτερη κατηγορία.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρακολουθεί περιπτώσεις των «στεφανουά», οι οποίες τον ενδιαφέρουν και πλέον μετά τον υποβιβασμό της γαλλικής ομάδας τα πράγματα δείχνουν να απλοποιούνται για τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», μια από τις περιπτώσεις που είναι ελκυστική για τους Πειραιώτες είναι αυτή του Ντένις Μπουανγκά, ο οποίος δεν θέλει να παίξει την νέα σεζόν στην Ligue 2 και όπως όλα δείχνουν θα πουληθεί. Ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη εκτός από τους πρωταθλητές έχουν δείξει ακόμα και οι Λιλ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ.

Εκτός όμως από τον Μπουανγκά, στον Ολυμπιακό έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο ακόμα δύο παίκτες, οι οποίοι θα μείνουν ελεύθεροι από την Σεντ Ετιέν… Ο λόγος για τους Ριάντ Μπουντεμπούζ και Μιγκέλ Τραούκο, με τον τελευταίο να έχει φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό προ διετίας, ωστόσο το deal για την απόκτηση του δεν προχώρησε.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Αλγερινό άσο, αυτός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω αλλά και γύρω από τον επιθετικό, ενώ ήταν αυτός που έχασε το πέναλτι στο ματς κόντρα στην Οσέρ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button