Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 6.00 στην Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή για την στήλη σήμερα μετά το απαραίτητο διάλλειμα. Συνέχεια και για την κορυφαία διοργάνωση του ποδόσφαιρου το Champions League.

Εχθές στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν η Σίτι πήρε την νίκη και την πρόκριση με δυο γκολ του Ριάντ Μαχρέζ. Ακόμη μία αποτυχημένη προσπάθεια για την Παρί προς την κατάκτηση του Champions League

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Εκτός από τον σημερινό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν μερικές ακόμη αναμετρήσεις με πολύ ενδιαφέρον σε Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Αλλά και στην Liga Nos της Πορτογαλίας με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται κυρίως στην μάχη της παραμονής.

Στην Ελλάδα έχουμε τρεις αναμετρήσεις για την Super League. Πρώτο παιχνίδι στις 17:15 ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη. Δεύτερο παιχνίδι στις 17:15 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης και τέλος στις 21:30 το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Για την Super League 2 και τα play off ανόδου έχουμε τρεις αναμετρήσεις με όλα τα παιχνίδια να ξεκινάνε στις 15:30 Χανία-Ιωνικός, Διαγόρας-Ξάνθη και Λεβαδειακός-Εργοτέλης. Με δυο παιχνίδια από την Πορτογαλία θα ασχοληθούμε σήμερα και τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μαρίτιμο-Ζιλ Βιθέντε και Ριο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button