Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Εξάσφαιρη» η Ομβριακή κόντρα στη Θύελλα Ροδωνιάς!

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Ομβριακή στο γήπεδο Δομοκού, επί της φιλοξενούμενης  ομάδας της Ροδωνιάς, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις.

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Ομβριακή στο γήπεδο Δομοκού, επί της φιλοξενούμενης  ομάδας της Ροδωνιάς, σε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ντζιαβίδας

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες της Ροδωνιάς ήταν ανταγωνιστικοί, απέναντι στους γηπεδούχους, αλλά στο Β΄μέρος μετά και το τρίτο  τέρμα των γηπεδούχων, κατέρρευσαν και το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, άξιζαν να πάρουν τη νίκη, αλλά και οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν και θα μπορούσαν να έχουν φύγει με λιγότερα τέρματα, όμως και πάλι κάτι τους έλειπε.  Να σημειωθεί πως στο τελευταίο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού παίκτη τους  και δεν είχαν άλλη αλλαγή. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε ευτυχώς στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως απέφυγε τα χειρότερα.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ:

18΄Ο Γαλανός απείλησε την εστία του Τσιγαρίδα με σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Κόκκοτας έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά αμυντικός απομάκρυνε και στην αντεπίθεση ο Kibja με κούρσα από αριστερά έφτασε στην περιοχή του Ζαγγανά, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

31΄Μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, ο Σκαρλάτος σέντραρε και ο Ντζιαβίδας που είχε τρυπώσει μέσα στην περιοχή, με ωραία κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

44΄Ο Γκαρίλας με κοντινό σουτ έκανε το 2-1, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.

50΄Φοβερή απόκρουση του Ζαγγανά σε σουτ επιθετικού των γηπεδούχων, (από θέση οφσάιντ όμως, που δεν σφυρίχτηκε), πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

51΄ο Καραχάλιος ξέφυγε από δεξιά και με σουτ διαγώνιο έκανε το 3-1.

63΄ο Γκαρίλας και πάλι, από κοντά αυτή τη φορά σημείωσε το 4-1.

71΄ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε σέντρα του Γαλανού από κοντά, αλλά ο Μαραμής, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά.

78΄ο Kibji και πάλι διπλασίασε τα τα τέρματά του κάνοντας το 5-1

85΄ο Κουνής έκλεισε το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1

Διαιτητής της συνάντησης ο Καραγιάννης Δ. με βοηθούς Αναγνωστόπουλο Δ. και Κακλή Ι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΟΜΒΡΟΣ” ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ(Ξεζόνωτος): Τσιγαρίδας, Σταυρόπουλος, Ζάντζας(70΄Γεροκούδης)), Μπακοστέργιος, Κατσιούλας, Καραχάλιος, Ευαγγελόπουλος Ι., Γκούβας(46΄Τσόκανος), Γκαρίλας(70΄Κουνής Ν.), Αλαμάνης, Kibja

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Κρέτσης Β.):Ζαγγανάς, Κρέτσης Χ., Κατσακιώρης Ν., Κόκκοτας, Σκαρλάτος(70΄Μαραμής), Κολόκας, Κατσακιώρης Χ.(46΄Αγγέλης), Κρέτσης Χ., Τζόλης(70΄Τριάντης), Γαλανός Φ., Ντζιαβίδας Γ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button