Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κατήγγειλε προπηλακισμούς στην Ρόδο η Ξάνθη, αλλά και «θέμα» με τα νερά

Επίσημη καταγγελία για τραμπουκισμούς, αλλά και τρυπημένα μπουκάλια με νερό έκανε στην αστυνομική διεύθυνση της Ρόδου η Ξάνθη.

Επίσημη καταγγελία για τραμπουκισμούς, αλλά και τρυπημένα μπουκάλια με νερό έκανε στην αστυνομική διεύθυνση της Ρόδου η Ξάνθη.

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 στη Ρόδο του Διαγόρα, αποτέλεσμα το οποίο την φέρνει πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και στο -2 από την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Ωστόσο οι Θρακιώτες παρά τη νίκη τους έχουν πολλά παράπονα, από τα όσα συνάντησαν στο «Σμαραγδένιο Νησί». Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ακριτική ομάδα άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης (4/5) πέταξαν βεγγαλικά και βαρελότα έξω από ξενοδοχείο όπου και είχε καταλύσει η αποστολή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση μεταξύ των παικτών και κυρίως των ξένων, με πολλούς από αυτούς να μην μπορούν να κοιμηθούν. Παράλληλα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Κώστας Τσαλίκης, ο οποίος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου για να καταγγείλει τα παραπάνω κατήγγειλε επίσης, ότι όταν η αποστολή έφτασε στο γήπεδο περίπου 50-60 άτομα περίμεναν τα μέλη της έξω από αυτό.

Εκεί τους επιτέθηκαν φραστικά, ενώ προσπάθησαν να χειροδικήσουν σε βάρους τους, ενώ σαν να μην έφταναν τα παραπάνω σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ακριτική ΠΑΕ, τα νερά που τους είχαν προσφερθεί είχαν στις τάπες τους μικρές τρύπες, που είχαν προκληθεί από βελόνες.

Αυτό είχε σαν συνέπεια στην Ξάνθη να προμηθευτούν άλλα, καθώς πήραν δείγμα από αυτά, προκειμένου να σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button