FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία του 2/2 και ο ΠΑΣ Γιάννινα των 11 κόρνερ!(pics)

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Όταν μιλούν οι αριθμοί.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι αλλά και τον Σουλεϊμάν Όμο, ο ΠΑΣ Λαμία κέρδισε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της SuperLeague, με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά από το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, κατάφερε και μείωσε τα λάθη της, πραγματοποιώντας μόλις 43 ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι είχε 2 σουτ προς την εστία και τα δύο ήταν γκολ.

Από την άλλη, οι Γιαννιώτες, οι οποίοι από το 70΄και μετά άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά κέρδισαν 11 κόρνερ στο σύνολο και τα περισσότερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Το σημαντικό είναι οτι η άμυνα της Λαμίας αν και πιέστηκε άντεξε σε ένα ακόμη παιχνίδι, 20 επεμβάσεις και 29 κλεψίματα με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις 4 επεμβάσεις αλλά 34 κλεψίματα.

Πρώτοι σε κλεψίματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι Μπουκουβάλας και Λίλα με 6 ο καθένας, ενώ για την ομάδα της Φθιώτιδας, έξι είχε ο Σουλεϊμάν Όμο.

Τέλος, ο Πίτι για τη Λαμία είχε 3/6 στα γεμίσματα με το ένα να είναι η ασίστ στον Όμο για το 2-0, ενώ από την άλλη για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη που έπαιζε πολύ από την αριστερή πτέρυγα ο Καρανίκας είχε 3/11.

Πιο αναλυτικά:

Τα γενικά στατιστικά:

Τα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία:

Τα στατιστικά του ΠΑΣ Γιάννινα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button