ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην Εθνική Καμερούν ο Επασί (pic)

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, θα εκπροσωπήσει τη χώρα του. Ο λόγος για τον Ντεβίς Επασί κλήθηκε στην Εθνική Καμερούν!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, θα εκπροσωπήσει τη χώρα του. Ο λόγος για τον Ντεβίς Επασί κλήθηκε στην Εθνική Καμερούν!

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Ντέιβις Επασί με τον Γάλλο κίπερ της Λαμίας, να βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν από την Εθνική Ομάδα του Καμερούν και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ζακ Σονγκό, εξαργυρώνοντας την εκπληκτική σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας!

O 28χρονος γκολκίπερ της Λαμίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στo Εθνικό ποδοσφαιρικό κέντρο του Κλερφοντέν δίπλα στον Αλφόνς Αρεολά (παίζει στη Φούλαμ).

Καθώς όμως ο πατέρας του είναι από το Καμερούν έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας.

Ο Ζακ Σονγκό είχε έρθει σε απευθείας επαφή με τον Επασί και του είχε μεταφέρει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις.

Όπερ και έγινε αφού το όνομα του Γάλλου κίπερ συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του προπονητή της Εθνικής Καμερούν για τα παιχνίδια του 2ου γύρου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαλάουι (5/6) και την Ακτή Ελεφαντοστού (11/6).

Αυτή θα είναι και η παρθενική του συμμετοχή στις κλήσεις της Εθνικής Καμερούν με στόχο φυσικά να καταφέρει να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του!

Δείτε την ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν με τους κληθέντες ποδοσφαιριστές:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button