Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυο σημεία στα γκολ στην Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος μιας πολύ περίεργης λόγω πανδημίας ποδοσφαιρικής χρονιάς με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στις τελευταίες στροφές και με το μυαλό και στο Euro 2020 που έρχεται ….το καλοκαίρι του 2021. Στην Super League εχθές ο Άρης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ξεφύγει στην μάχη της 2ης θέσης με χαμένο πέναλτι στο τέλος και με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει δέκα λεπτά πριν.

Στην Λεωφόρο….ο Αστέρας Τρίπολης για ακόμη μία φορά ταλαιπώρησε τον φετινό Παναθηναϊκού, και έφυγε αήττητος για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν κόντρα στους πράσινους 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, και όπως όλα δείχνουν, κόβει οριστικά το δρόμο της 4ης θέσης για το «τριφύλλι».

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ενώ στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ νίκησε για ακόμη μία φορά την ΑΕΚ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στο Conference League της επόμενης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 στο ΟΑΚΑ με  τον Κρμέντσικ (47΄) και τον Σβαμπ (51′ πέναλτι) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ κι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με δυο αναμετρήσεις από την Πορτογαλία με δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στην κορυφή οσο και την ουρά της βαθμολογίας.

Στις 20:30 έχουμε το ντέρμπι τις αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο ενώ λίγο πιο πριν στις 19:00 υπάρχει το Μπελενένσες-Πορτιμονένσε δυο πολύ διαφορετικές ομάδες στην προσέγγιση του παιχνιδιού τους. Απο την μία η χειρότερη επίθεση της Liga Nos και από την άλλη μια Πορτιμονένσε που αν ζεσταθεί επιθετικά μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button