Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εχουμε στοιχεία, θα αποδειχθεί το στήσιμο»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε εγρήγορση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε εγρήγορση σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε ξανά θέση, αυτή τη φορά για τους «50 μάρτυρες που στηρίζουν τις καταγγελίες κατά της ΑΕΚ», που ακούστηκε σε Μέσα. Υπάρχουν εξηγήσεις και γι’ αυτό: Πρόκειται για το σύνολο των μαρτύρων που σε χρόνο ρεκόρ έχουν κληθεί να καταθέσουν. Πρόκειται για ελάχιστες, όσες είναι επιβαρυντικές και όχι για την ΑΕΚ, αλλά για τις εκλογές της ΕΠΟ, καταθέσεις. Μάλιστα, ελέγχεται απόλυτα η αξιοπιστία τους αφού αφορούν τους ηττημένους εκλογών, οι οποίοι μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών. Μία εξ αυτών των καταθέσεων δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά είναι το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία κι ενώ η δική του μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου. Η μήνυση που έχει γίνει εναντίον είναι ακόμα σε δικαστική εξέλιξη.

Υπάρχει, επιπλέον, ακόμη μία κατάθεση για τις εκλογές Ενωσης από μάρτυρα τον οποίο ο πρόεδρός της έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία, αλλά η δική του καταγγελία έχει θαφτεί στην Επιτροπή!

Αυτό που λέει επίσης η ΑΕΚ είναι ότι «έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή».

Να σημειωθεί πως μέσα σε όλα δεν υπάρχει πουθενά εμπλοκή της ΑΕΚ! Πουθενά δεν προκύπτει το παραμικρό κέρδος για την ΑΕΚ…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button