ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι πέντε τελικές των αντιπάλων και ο αμυντικός που «ντύθηκε» επιθετικός!

Έφτασε να δημιουργήσει 13 τελικές ο ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά κατάφερε μόλις μία φορά να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα.

Έφτασε να δημιουργήσει 13 τελικές ο ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά κατάφερε μόλις μία φορά να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, οι Κρητικοί είχαν μόλις 5 τελικές αλλά σκόραραν δύο φορές και «μαχαίρωσαν» τον ΠΑΣ.

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1.

Η ομάδα του Φέστα, κατάφερε να φτάσει από την κόλαση του 0-1… στον παράδεισο του 1-1… αλλά πήρε την επιστροφή για πίσω, με τον Αντέτζο να δίνει δώρο με το πέναλτι που έκανε στον ΟΦΗ.

Οι «κυανόλευκη» μέσα από μία γενικά κακή εμφάνιση, δημιούργησαν 13 τελικές προσπάθειες, σκόραραν παρόλο αυτά μόλις 1 φορά! Από την αντίθετη πλευρά, ο ΟΦΗ είχε 5 τελικές σκόραρε 2 φορές και πήρε ένα ακόμη τρίποντο μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο αμυντικός που «ντύθηκε» επιθετικός!

Το παράξενο της υπόθεσης για τον ΠΑΣ Λαμία είναι πως ο ποδοσφαιριστής που είχε τις περισσότερες τελικές στον αγώνα, ήταν ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, Λούκας Άλβες! Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ… τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε!

Διαβάστε επίσης

Back to top button