Τοπικές Ειδήσεις

Οδεύουμε προς αλλαγή στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας (vid)

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης επιβεβαίωσε πως πάμε για αλλαγή στις ώρες που ισχύει η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης επιβεβαίωσε πως πάμε για αλλαγή στις ώρες που ισχύει η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μπορεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας να μην καταργηθεί σύντομα, αλλά όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια επέκταση μετά τις 11 το βράδυ.

Ο υπουργός Επικρατείας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας, ξεκαθαρίζοντας ότι σε πρώτη φάση θα διευθυνθεί σταδιακά και αν όλα πάνε καλά θα υπάρξει συνολική απελευθέρωση.

«Όπως έχετε καταλάβει ακούμε τις εισηγήσεις των ειδικών και πηγαίνουμε βήμα βήμα. Είναι καλό να μην μεταπίπτουμε από τον απόλυτο περιορισμό στην απόλυτη ελευθερία κίνησης διότι αυτό εκπέμπει ένα τελείως λάθος μήνυμα. Είναι καλό να αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε απεγκλωβιστεί ακόμα από τον ιό και θα πρέπει να μην εφησυχάζουμε», ανέφερε.

Για να προσθέσει: «Το ωράριο θα διευρυνθεί σταδιακά. Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια επέκταση μετά τις 11 το βράδυ. Στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά μπορεί να υπάρξει και μια συνολική απελευθέρωση. Για την ώρα όμως η ενδεκάτη βραδινή θα επαναξιολογηθεί, έτσι ώστε να δούμε αν θα μπορούμε να πάμε ως τα μεσάνυχτα ή λίγο πιο μετά».

Δείτε το βίντεο (μετά το 7:35)

Διαβάστε επίσης

Back to top button