Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαμός στο instagram: 3.5 εκατ. σχόλια οπαδών που παρακαλούν παίκτη να πάει στην ομάδα τους (pic)

Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια σχόλια που παρακαλούν έναν ποδοσφαιριστή; Και αυτός δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Τι έγινε, ρε παιδιά;

Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια σχόλια που παρακαλούν έναν ποδοσφαιριστή; Και αυτός δεν είναι ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Τι έγινε, ρε παιδιά;

Οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τρέλαναν τον Αλεξάντερ Σόρλοθ καθώς κάτω από ανάρτησή του στο instagram έκαναν ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια σχόλια!!!

Ο 25χρονος Νορβηγός επιθετικός της Λειψίας τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Τραμπζονσπόρ από την Κρίσταλ Πάλας, στην οποία τότε ανήκε. Και τα πήγε εξαιρετικά καθώς έβαλε 33 γκολ και έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της τουρκικής ομάδας, που κατέκτησε το κύπελλο.

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Κρίσταλ Πάλας πούλησε τον ποδοσφαιριστή έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ στη Λειψία, που αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι.

Βέβαια, ο Σόρλοθ δεν ήταν ο διάδοχος που έψαχνε η γερμανική ομάδα καθώς πέτυχε μόνο έξι γκολ και έκανε μια κακή σεζόν. Κι έτσι άρχισαν να υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να γυρίσει στην Τράμπζονσπορ.

Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας και του έκαναν…. επίθεση αγάπης ζητώντας του να επιστρέψει…

Ο Σόρλοθ, βέβαια, με μήνυμα του στο Twitter τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να σταματήσουν με τα σχόλια και τα μηνύματα διότι του προκαλούν άγχος.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button