Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

5η η Παπαβασιλείου, στα ρεπεσάζ οι Πρεβολαράκης, Κεσίδης

Την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης κατέκτησε η Αγόρω Παπαβασιλείου.

Την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά Πάλης κατέκτησε η Αγόρω Παπαβασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο από την Μπακμπεργκένοβα (Καζακστάν) με τεχνική υπεροχή και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Η Ελλάδα έχει δύο ευκαιρίες να ανέβει αύριο στο βάθρο, καθώς ο Γιώργος Πρεβολαράκης και ο Λαοκράτης Κεσίδης θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ. Στα 77κ. ο Πρεβολαράκης ξεκίνησε εντυπωσιακά και στον προκριματικό γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπαμπαγιάν (Πολωνία) με τεχνική υπεροχή. Στη φάση των «16» αντιμετώπισε τον «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή Μνατσακανιάν και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε με 7-5 στα σημεία, ενώ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Βούλγαρος έφτασε έως τον τελικό κι έτσι ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Καταγκάρα (Μολδαβία) στα ρεπεσάζ.

Στα 97κ., ο Λαοκράτης Κεσίδης έχασε από τον Ζόκε με τεχνική υπεροχή. Ο Ούγγρος έφτασε με χαρακτιριστική άνεση στον τελικό και ο Ελληνας πρωταθλητής θα παλέψει στα ρεπεσάζ με τον Φρσνάντα (Ισπανία).

Στα 87κ. ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσε συναρπαστικό αγώνα με τον Βάγκνερ (Αυστρία) και, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 5-1 τελικά υστέρησε στην ισοπαλία 5-5. Τέλος ο Αλέξανδρος Παπαδάτος στα 130κ. ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Φιλανδό Κουσμάνεν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button