ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Βουό, στον Αρμίτσε και τον Σασί! (pics)

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία και το τελευταίο ματς εντός έδρας που έχει να δώσει η ομάδα της Φθιώτιδας είναι αυτό κόντρα στον ΟΦΗ, σήμερα Σάββατο στις 19:30.

Μία ομάδα που γνωρίζει αρκετά καλά η Λαμία καθώς την έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Βέβαια, εκτός από την προϊστορία τις δύο ομάδες «ενώνου» και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετακόμισαν είτε από τον ΟΦΗ στη Λαμία και το αντίθετο.

Πάμε να τους θυμηθούμε λοιπόν:

Ο πρώτος που έκανε το ταξίδι Κρήτη-Λαμία ήταν ο Ιβοριανός σέντερ φορ, Πατρίκ Βουό. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε στον ΠΑΣ ως πρώτος σκόρερ της Football League τότε με τον ΟΦΗ, όμως δεν κατάφερε να δείξει όλα όσα μπορούσε. Το καλοκαίρι ήρθε και τον Ιανουάριο της ίδιας σεζόν αποχώρησε για να επιστρέψει στην Κρήτη και στην ομάδα που τον ανέδειξε στην Ελλάδα.

Περνάμε στον δεύτερος της λίστας, ο οποίος τυχαίνει να έκανε το ίδιο δρομολόγιο με τον Βουό την ίδια ακριβώς σεζόν. Ο λόγος για τον Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός ήρθε στη Λαμία με τις καλύτερες συστάσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει όλα αυτά που λέγανε για τον ίδιο. Δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ομάδα παρα μόνο από δύο μήνες και αποχώρησε.

Ολοκληρώνουμε με τον ίσως πιο αδικημένο της λίστας. Ο Ισμαΐλ Σασί ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία τον Σεπτέμβριο του 2019, τραυματίστηκε στο πρώτο ματς που αγωνίστηκε και δυστυχώς δεν επανήλθε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button