Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Περέιρα στους διαιτητές: «Δείξτε ότι είστε οι καλύτεροι, μη διστάσετε να πάρετε… μη δημοφιλείς αποφάσεις»

Τι ειπώθηκε για το πρωτόκολλο και τη γραμμή του οφσάιντ...

Ψυχολογικές… ντόπες από τον Μέλο Περέιρα στους διαιτητές της Superleague ενόψει των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Με σύσσωμη την ΚΕΔ, ήτοι τους Μέλο Περέιρα, Χουάν Φερνάντεθ Μαρίν, Λιφ Λίντμπεργκ, αλλά και τους Μιχάλη Κουκουλάκη, Σταύρο Τριτσώνη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές της Superleague, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής θέλησε να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων ρέφερι, λέγοντας τους μεταξύ άλλων: «Να είστε δυνατοί, να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να τηρείσετε τον κανονισμό. Μη διστάσετε να πάρετε μη δημοφιλείς αποφάσες. Είστε οι καλύτεροι και γι’ αυτό βρίσκετε στη Superleague. Αποδείξτε ότι αξίζετε να βρίσκεστε εδώ»!

Από εκεί και πέρα οι διαιτητές ενημερώθηκαν επισήμως για τις 5 αλλαγές τα cooling breaks (θα επιτρέπονται ένα σε κάθε ημίχρονο, διάρκειας 90″ ως 3 λεπτά) και το πρωτόκολλο που θα πρέπει να τηρούν. Πρώτες στα αποδυτήρια θα μπαίνουν οι φιλοξενούμενες ομάδες, έπειτα οι γηπεδούχες και κατόπιν οι ίδιοι. Ακόμη, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε, οι παρατηρητές πλέον δεν θα μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών (θα βρίσκονται κανονικά στην εξέδρα), αλλά θα έρχονται σε επικοινωνία αργότερα (τηλεφωνικά, ή πιθανώς μέσω skype) με τη διαιτητική ομάδα για τις σχετικές παρατηρήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη γραμμή του VAR επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμη μόνο στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button