Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φεράρι «Στη μνήμη του παππού μου»

Ο 29χρονος Αργεντινός μπακ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για ... όλα

Ο 29χρονος Αργεντινός μπακ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα για … όλα

Αποτελεί σταθερή αξία στη φετινή πολύ καλή πορεία του Βόλου και λίγο μετά το τέλος του αγώνα έλυσε πολλές απορίες. Ο λόγος για τον 29χρονο Αργεντινό, Φράνκο Φεράρι.

Αρχικά ο Ευγένης Δαδαλιάρας τον ρώτησε για το τατουάζ που έχει κάνει στη γάμπα του την προσωπογραφία του Λιονέλ Μέσι: «Είναι το ειδωλό μου, δεν έχω δει κανέναν να παίζει σαν κι αυτόν ενώ είναι και είμαι Αργεντινός».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το νέο … παρουσιαστικό με το … μουστάκι που δεν το είχε συνηθίσει μέχρι τώρα εξηγώντας: «Σα σήμερα ήταν τα γενέθλια του παππού μου, που δεν είναι πλέον μαζί μας και τον τιμώ μ’ αυτόν τον τρόπο».

Για τη σεζόν και την πορεία του Βολού σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε το στόχο που είχαμε βάλει εξ αρχής η 7η θέση είναι δική μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα πετύχαμε».

Και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την απόδοσή του και τις φήμες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Έχω συμβόλαιο με τον Βόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον εαυτό μου και με όσα έκανα. Ξέρω για τις φήμες με τον ΠΑΟΚ αλλά πάντα το μυαλό μου ήταν εδώ στο Βόλο. Αν προκύψει κάτι καλοδεχούμενο όμως έχω συμβόλαιο και το καλοκαίρι θα δούμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button