Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νιόπλιας: «Σήμερα παίξαμε έξυπνα!»

Ανακουφισμένος ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη – παραμονή στη Λαμία. Δεν ξέχασε τον Γιώργο Σίμο.

Ανακουφισμένος ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη – παραμονή στη Λαμία. Δεν ξέχασε τον Γιώργο Σίμο.

Χωρίς το άγχος στο πρόσωπο του ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη επί της Λαμίας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε λόγο για πολλά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Σίμο, ενώ απέφυγε να απαντήσει για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στην κάμερα της NOVA:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί ήμασταν στριμωγμένοι, το πάθημα να μας γίνει μάθημα και αν δεν ειχαμε όλα αυτά τα προβλήματα, το ξέραμε ότι ήμασταν καλή ομάδα και όταν δεν μπορείς να συνέλθεις τότε έχεις αυτά τα προβλήματα.

Σήμερα παίξαμε έξυπνα, στο ημίχρονο γνωρίζαμε το αποτέλεσμα, κερδίσαμε δίκαια και τα καταφέραμε γιατί αξίζουμε να είμαστε στη Super League. Ότι έχει κάνει ένας ποδοσφαιρόφιλος στην Ελλάδα, το έχω πετύχει.

Με χρειάστηκε η ομάδα, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, έχω περάσει τόσα πολλά, το έκανα μέσα από την ψυχή μου. Ήταν τα πιο αγχωτικά γιατί δεν είναι ότι φαίνεται μέσα στο γήπεδο, συνάντησα πολλά προβλήματα, έχω την εμπειρία, δεν είμαι μόνος.

Είχαμε έναν προπονητή που είναι από τα καλύτερα παιδιά που βρίσκονται στον χώρο μας, καλός προπονητής αλλά έχει απειρία. Γράφτηκε ιστορία ότι μετά τον Γκέραρντ, ο Σίμος έβγαλε Ευρώπη τον ΟΦΗ, είναι φίλος μου και χάρηκα για αυτόν.

Δεν ξέρω για την συνέχεια, θέλω να συγχαρώ πολύ τα παιδιά, με άκουσαν και με πίστεψαν. Τώρα θέλουμε να χαρούμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button