Uncategorized

Ράσταβατς: “Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ”

 

Ο Μίλαν Ράσταβατς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του έναντι της ομάδας του, στο παιχνίδι των Πηγαδίων.

 

Πρώτο διπλό για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με πειστική εμφάνιση, κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς. Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το τέλος του ματς ο Σέρβος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων του, χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ ως “ομάδα με καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας”.


Επιπρόσθετα, ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν ποτέ να μπουν στον ρυθμό του παιχνιδιού και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα. “Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού”, ήταν τα λόγια του, ενώ έκλεισε την τοποθέτηση του ως εξής:


“Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε…”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button