Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Το πήρε απόφαση για Λουτσέσκου ο Μελισσανίδης!

Ο Μελισσανίδης έχει καταλήξει στον Λουτσέσκου για τον τεχνικό που η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» και θα γράψει μία νέα σελίδα στην ιστορία της.

Ο Μελισσανίδης έχει καταλήξει στον Λουτσέσκου για τον τεχνικό που η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» και θα γράψει μία νέα σελίδα στην ιστορία της.

Φυσικά και δεν αποτελεί μυστικό! Απλώς, πλέον –βάσει πηγών μας- έχει λάβει την μορφή οριστικής απόφασης. Κάτι που συνέβη και τυπικά μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βαρεθεί το club του να αποτελεί καρπαζοεισπράκτορα μια και έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη σε ντέρμπι (σ.σ.: 16 σερί χωρίς «τρίποντο»).

Το «αφεντικό» έχει βαρεθεί να αλλάζει προπονητές (σ.σ.: εδώ άλλαξε τον Χιμένεθ την χρονιά που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια), να πληρώνει αποζημιώσεις και η ΑΕΚ την τελευταία 3ετία να ‘ναι μόνιμα loser.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ένεκα και της επικείμενης εισόδου στο νέο γήπεδο έχει πάρει απόφαση να κάνει την υπέρβαση (οικονομικά) και να δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού σε έναν προπονητή της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ραζβάν Λουτσέκου! Ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ (και του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια) εν έτει 2019.

Ο προπονητής που ξέρει να διαχειρίζεται τις ντίβες στα αποδυτήρια, να παίρνει το 100% στο γήπεδο και να κάνει πρωταθλητισμό! Μάλιστα, βάσει της ίδιας πληροφόρησης η βούληση του Μελισσανίδη έχει μετατραπεί σε και νούμερα: 3ετές συμβόλαιο, 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο για το 5μελές του επιτελείο. Και συνάμα ενεργή συμμετοχή στο μεταγραφικό κάστινγκ.

Πλέον, το μπαλάκι έχει πέσει πάνω στον Ρουμάνο προπονητή που καλείται να αποφανθεί μέχρι τέλος του πρωταθλήματος της Super League 1.

Φυσικά και όλα δεν είναι ρόδινα στην εν λόγω περίπτωση μια και οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στο παρελθόν δεν έχουν γίνει delete στη συνείδηση των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος γιατρός είναι ο χρόνος!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button