Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία, αλλά παραμένει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο τουλάχιστον μίας προσθήκης στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στη μεταγραφολογία, αλλά παραμένει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο τουλάχιστον μίας προσθήκης στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Κάτι λιγότερο από 48 ώρες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός έχει βάλει τέλος σε κάθε τέτοιου είδους συζήτηση από το Σάββατο.

Παρά την τοποθέτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν ανατροπές και τελικά να υπάρξει τουλάχιστον μία προσθήκη στο ρόστερ.

Όπως είπε από χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Πορόζο και Μπρίνιτς αναμένεται να χαιρετήσουν, ενώ πιθανή μοιάζει και η αποχώρηση του Γιόβετιτς.

Επίσης, έχει ανοίξει κουβέντα για τον Μαντί Καμαρά στην Τουρκία, αφού η Τράμπζονσπορ έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» την περίπτωση του Αφρικανού χαφ που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Κάπως έτσι μπορεί να γίνει μία κίνηση για εξτρέμ ή και για «εξάρι», αν τελικά αποχωρήσουν παίκτες που έχουν ρόλο στην ομάδα.

Η ευρωπαϊκή λίστα, όμως, για τον Μαυροβούνιο και τον διεθνή άσο από τη Γουϊνέα είναι ένας παράγοντας που έχουν στο μυαλό τους και δεν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω ζήτημα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Καρβαλιάλ που μπορεί να κάνει μόνο τρεις αλλαγές σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button