ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιστροφή Ταϊρόν μετά από 3,5 μήνες! (pics)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπειτα από 3,5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, επέστρεψε σήμερα και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπειτα από 3,5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, επέστρεψε σήμερα και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ.

Ήταν 30 Ιανουαρίου του 2021 όταν η Λαμία έφευγε από τη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» με μία «χρυσή» ισοπαλία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Παρόλο που η χαρά ήταν μεγάλη στην ομάδα της Φθιώτιδας για την εμφάνιση και τον βαθμό σε εκείνο το ματς, ένας τραυματισμός ήρθε και τα επισκίασε όλα. Ήταν ο τραυματισμός του Γκουστάβο Ταϊρόν, του «αναγεννημένου» μεσοεπιθετικού ο οποίος τραυματίστηκε και έμεινε εκτός 3,5 μήνες.

Η εικόνα της Λαμίας άλλαξε ριζικά με την απουσία του Ταϊρόν να γίνεται αισθητή από το επόμενο ματς κιόλας. Παρόλο αυτά, ο Μιχάλης Γρηγορίου διαχειρίστηκε άψογα το υπάρχον υλικό της ομάδας, καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό του Ισπανού.

Χθες όμως, μετά από αρκετό καιρό ο Ισπανός έβαλε ξανά τη φανέλα με το νούμερο «10», πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΟΦΗ και δήλωσε ξανά παρών!

Διαβάστε επίσης

Back to top button