Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: «Γίναμε μάρτυρες φαρσοκωμωδίας»

Ανακοίνωση έβγαλε η ΑΕ Λεμεσού με την οποία στέκεται στο πλευρό του ball boy που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ανακοίνωση έβγαλε η ΑΕ Λεμεσού με την οποία στέκεται στο πλευρό του ball boy που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακόμα εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις για αποφάσεις της κυπριακής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μίας φαρσοκωμωδίας που απέφερε ακόμα μία τεράστια πληγή στο σώμα της ΑΕΛ, του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας μας. 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και πολύ περισσότερο ο αρμόδιος για θέματα διαιτησίας κ. Ρέικβαρτ, δεν εκτίμησαν σε καμία περίπτωση όπως όφειλαν την προϊστορία του συγκεκριμένου αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, καθώς επίσης και δεν αφουγκράστηκαν τις έντονες αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΛ και τα όσα αναρτήθηκαν, στο άκουσμα του ορισμού του διαιτητή Δημήτρη Μασιά, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που σε συνδυασμό με την παρουσία και άλλων πρωταγωνιστών του αγώνα-φιάσκο ο οποίος έκρινε ένα πρωτάθλημα τον Μάιο του 2014, βρέθηκαν πάλι μαζί εχθές στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου. 

Η Κυπριακή Αστυνομία και ο αρμόδιος Υπουργός θα πρέπει σήμερα να είναι πολύ προβληματισμένοι και να κάνουν την αυτοκριτική τους για τον τρόπο που χειρίστηκαν και ”ζύγισαν” την αναμέτρηση γενικότερα. Πολύ περισσότερο όμως στο σημείο του τραυματισμού του 14χρονου ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών μας που εκτελούσε καθήκοντα Ball Boy και τα όσα επακολούθησαν και διαδραματιστήκαν μέσα στα αποδυτήρια των Διαιτητών κατά την πρώτη διακοπή του αγώνα, όπου έδωσαν στον Διαιτητή της αναμέτρησης το “πράσινο φως” για την επανέναρξη του αγώνα, παρά την αντίθεση της επίσημης ΑΕΛ δια στόματος του Προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, αλλά και άλλων υπευθύνων (Υπεύθυνος Ασφαλείας Σταδίου και Γυμνασίαρχος) του αγώνα που ήταν παρόντες. 

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ ζητά ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένεια αλλά και τον ίδιο τον μικρό Βασίλεφ για τα όσα άσχημα βίωσε και βιώνει ως επακόλουθο του τραυματισμού του από την ρίψη της κροτίδας. Καλούμε την ΚΟΠ και την πολιτεία να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας και να πράξουν το ίδιο. 

Τέλος, καλούμε τον μεγάλο μας κόσμο να σταθεί ασπίδα σε όσους αποτελούν το οικοδόμημα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. 
Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ να βλάψει την ομάδα μας. 

Διοικητικό Συμβούλιο 
ΑΘλητικής Ένωσης Λεμεσού». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button