Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Σπουδαία κίνηση Γκαγκαλούδη: Χάρισε βολές σε αντίπαλο 27 χρόνια νεότερο (video)

Θα μπορούσε να είναι και γιος του…

Θα μπορούσε να είναι και γιος του…

Ο ένας στα 43 εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην Α2. Ο άλλος στα 16 κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης με 30 πόντους οδήγησε το Μαρούσι σε άνετη νίκη επί της Καβάλας (98-69), αλλά έδειξε και πόσο ιδιαίτερος άνθρωπος είναι. Στο φινάλε της αναμέτρησης έκανε επίτηδες φάουλ στον Γιάννη Μακαρίτη επιτρέποντας στον πιτσιρικά της Καβάλας να πετύχει δύο βολές. Ο ίδιος αποκάλυψε πως τον παίκτη που θα μπορούσε να είναι και… γιος του γνωρίζει από παιδάκι, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Καβάλα.

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook.

Δείτε στο 1:36:21 του βίντεο τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να… ενημερώνει τον πιτσιρικά πως θα του κάνει φάουλ και στην επόμενη επίθεση να τον στέλνει στις βολές, προτού τον αγκαλιάσει και αντικατασταθεί.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button