Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Τα πάνω – κάτω δύο «στροφές» πριν το φινάλε! Κορυφή η Ξάνθη, 3ος ο Ιωνικός! (vids)

Ανακατατάξεις στη βαθμολογία! Εκτός τροχειάς ανόδου ο Ιωνικός, στην πρώτη θέση η Ξάνθη, δεύτερος ο Λεβαδειακός. Ο Εργοτέλης το κρητικό ντέρμπι.

Super League 2: Ανακατατάξεις στη βαθμολογία! Εκτός τροχειάς ανόδου ο Ιωνικός, στην πρώτη θέση η Ξάνθη, δεύτερος ο Λεβαδειακός. Ο Εργοτέλης το κρητικό ντέρμπι.

Πάμε για φιναλε γκραν γκινιόλ στη Super League 2. Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς ο Ιωνικός, με τους Νικαιώτες να χάνουν (0-2) και από την Ξάνθη και να βγαίνουν εκτός τροχειάς ανόδου! Κορυφή έπιασαν οι Ακρίτες και σε θέση μπαράζ ο Λεβαδειακός μετά την εύκολη νίκη (4-0) του επί του Διαγόρα. Από… κοντά και ο Εργοτέλης μετά το 2-0 απέναντι στα Χανιά!

Ιωνικός-Ξάνθη 0-2

Κακό το πρώτο 45λεπτο στη Νίκαια. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ώρα τη κατοχή, αλλά με τον Ρόλε εξουδετερωμένο και τον Κάστρο να παίρνει ελάχιστες φορές τη μπάλα και αυτές εκτός πεδίου… βολής. Οι Ακρίτες την ουσία στο πρώτο ημίχρονο και την τύχη. Από εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 23′, η μπάλα από κόντρα έφτασε στον Βέρκερ με τον στόπερ της Ξάνθης να τελειώνει σωστά τη φάση για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Συντριπτική η κατοχή μπάλας για τον Ιωνικό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι η Ξάνθη ήταν εκείνη που απείλησε ουσιαστικά στο ματς. Στο 54′ ο Παπάζογλου προειδοποιεί με γυριστό που «σταμάτησε» στο δοκάρι και σκοράρει στο 70′ με κεφαλιά – ψαράκι, για το 0-2, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0

Μονόλογος των γηπεδούχων το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά, με πρωταγωνιστή τον Νέστορα Μυτίδη. Ο Κύπριος επιθετικός ανοιγει το σκορ στο 7′ εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα του Διαγορά και διπλασιάζει τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του στο 31′ με ωραία κεφαλιά – ψαράκι. Οι «πράσινοι» είχαν και δοκάρι με τον Κωστή στο 10′.

Άλλα δύο γκολ για την ομάδα του Σανίνο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 61′ ο Θεοχάρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι «έγραψε» το 3-0 και στο 87′ ο Συμελίδης το… κερασάκι στη τούρτα για το 4-0. Δύο καλές στιγμές οι Ροδίτες με Λινάρδο στο 89′ να έχει δοκάρι και στο 90+2′. Δοκάρι, δεύτερο στο ματς, είχαν και οι Βοιωτοί στο 66′ με τον Νίκα.

Εργοτέλης – Χανιά 2-0

Tα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

Ιωνικός-Ξάνθη 0-2 (23′ Βέρκερ, 70′ Παπάζογλου)

Λεβαδειακός – Διαγόρας 3-0 (7′, 31′ Mυτίδης, 61′ Θεοχάρης, 87′ Συμελίδης)

Εργοτέλης – Χανιά 2-0 (42′ Κόλα, 48′ Μανουσάκης)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή 16/5 – 14.45

Διαγόρας – Ιωνικός

Ξάνθη – Εργοτέλης

Λεβαδειακός – Χανιά

Διαβάστε επίσης

Back to top button