Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Σκέψεις για μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμα κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της συνέχειας της φετινής σεζόν. #slgr #aekfc #transfernews #season2022_2023

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμα κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της συνέχειας της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά και φέρονται να έχουν στρέψει την προσοχή του σε παίκτες του αριστερού άκρου της άμυνας, αλλά και σε επιτελικούς μέσους. Η περίπτωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ένωσης από την εγχώρια αγορά είναι αυτή του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος δε θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα εξετάζει την περίπτωσή του, όπως επίσης και παικτών για τα αριστερά της άμυνας, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής της Ένωσης στρέφει την προσοχή των παικτών του, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να μη μείνει η ομάδα του περισσότερους βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος.

πηγή: novasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button